Ігор Терехов записав звернення до городян (ВІДЕО)

Терехов привітав харків'ян із Міжнародним днем захисту дітей

Мер міста Харків Ігор Терехов записав відеозвернення та привітав городян із Днем захисту дітей. Відео було опубліковане у його офіційному Telegram-каналі.

Терехов зазначив, що щорічно 1 червня проходила акція "Діти Харкова – за мир!". Цього дня традиційно на майдані Свободи збиралися тисячі дітей, щоб донести до дорослих цю важливу думку.

Однак у наше життя увірвалося таке страшне слово як "війна", несучи за собою руйнування, смерть та горе. Цього року голоси харківських дітей направлено на підтримку захисників нашої країни, захисників міста-героя.

"Місто-герой Харків робить все можливе, щоб наблизити нашу перемогу. І я дякую всім, хто своєю працею у цей тяжкий час продовжує вкладати душу, знання та сили в наших дітей – вчить, розвиває творчі здібності, підтримує морально та психологічно" - сказав Терехов у відеозверненні.

Градоначальник упевнений, що попереду на всіх чекає лише світ. Діти знову повернуться за парти у вже відновлених дитячих садках та школах, а їхнє життя буде сповнене радістю та любов'ю, замість постійного страху та відчаю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові розбиратиму зруйновані будинки паралельно з будівництвом нових мікрорайонів. Мер міста Ігор Терехов розповів, як відбудовуватимуть Харків. Деталі у нашому матеріалі. 

 Відомий харківський художник намалював Ігоря Терехова. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ігор Терехов повідомив, що метро Харкова продовжать використовувати як бомбосховище. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися