Де зараз можна скористатися "Карткою харків'янина"

Свої філії відкрили вже 22 партнери «X-card»

У Харкові поступово починає повертатися до роботи бізнес. У тому числі роботу відновили вже деякі партнери проєкту "Карти харків'янина". Про це повідомляється в Telegram-каналі "X-card".

Так, за даними джерела, на сьогодні свої філії в Харкові відкрили 22 партнери, і власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Ще 14 партнерів працюють у режимі онлайн.

Для більш зручності власників "Карти харків'янина" сайт проєкту було оновлено. Тепер городяни зможуть побачити в розділі "Партнери проєкту" компанії та інтерактивну карту, що діють на цю мить.

У зв'язку із ситуацією у місті список партнерів може змінюватися. Інформація оновлюватиметься в режимі реального часу.

Довідка: "X-card" - це унікальний проєкт міста Харків. Ця карта замінює "E-ticket", дає можливість безкоштовно відвідувати зоопарк, а також отримувати різноманітні знижки у магазинах, які є партнерами проєкту. Оформити "Карту харків'янина" можна онлайн - через програму "Мій Харків" або отримати її до ЦНАПу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Як і де оформити електронну картку харків'янина. Містянам стало доступне оформлення "карти" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання Карти розповіли на офіційних сторінках проєкту у соцмережах, і навіть додали відеоінструкцію.

У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента. Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно ознайомитися з інструкцією та виконати одну вимогу. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті. 



Джерело: https://t.me/kartka_kh

Алексей

7 червня 2022, 20:46

Не поддерживает наше устройство Телеграм- канал!Как пенсионеры могут получить президента гуманитарную помощь?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися