У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента

До поштових пунктів видачі щодня надходить від 12 до 15 тис. продуктових наборів

У Харкові знову почали надавати городянам гуманітарну допомогу за програмою "Пакет кожному громадянину", яку ініціював президент Володимир Зеленський. Про це повідомила заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська.

За словами джерела, Харківська область отримує продуктові набори "Пакет кожному громадянинові" з таких міст, як Дніпро, Тернопіль, а також з Київської області.

В останній день травня харківський гуманітарний штаб отримав три вагони із продуктовими наборами. Тепер вони розподілятимуться між пунктами видачі.

Ковальська зазначила, що найнижчий відсоток видачі продуктових наборів у Харкові. Потреба становить 1 млн 200 тис. пакетів, але видано лише 200 тисяч. Зараз постачання трохи сповільнилося. Проте харків'янам одразу віддають усе, що приходить. До поштових пунктів видачі щодня надходить від 12 до 15 тис. продуктових наборів.

Нагадаємо, що для того, щоб отримати гуманітарну допомогу "Пакет кожному громадянину", необхідно ознайомитись з інструкцією та виконати кілька дій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

З 1 червня у Харкові відновили кілька маршрутів, але водночас перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

У Харкові та Харківській області продовжують зростати ціни на бензин. Читайте у нашому матеріалі подробиці про те, скільки зараз коштує бензин, дизельне паливо та автомобільний газ у середньому по області, а також на автозаправках у Харківській області.

З Харківщини окупанти вивозять КамАЗами насіння соняшника. Вже було вивезено понад 15 КамАЗів.



Любовь Григорьевна Червона

24 червня 2022, 05:50

Я желаю оформления договора на оказание помощи в получении продуктов ых наборов мне 76лет . как это сделать?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися