У Харкові відновлять маршрут громадського транспорту та перестане ходити один автобус: подробиці

Зміни у роботі транспорту відбудуться 8 червня

Відсьогодні у Харкові знову курсуватиме тролейбус за номером 51. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, посилаючись на інформацію Департаменту інфраструктури.

З 16 травня у Харкові почали частково відновлювати рух громадського транспорту. Поступово у місті поповнюється список робочих маршрутів. Деякі маршрути через непотрібність прибирають.

У Департаменті інфраструктури повідомили, що тролейбус курсуватиме за таким маршрутом: вул. 12 Квітня – пр. Героїв Харкова – вул. Роганська – вул. Грицевця – вул. Зубарєва (інтервал руху – 23 хв).

Також наголошується, що у зв'язку з поновленням маршруту №51 у Харкові було вирішено скасувати автобусний маршрут №16. Раніше він курсував таким маршрутом: автостанція "Індустріальна" - пр. Героїв Харкова - вул. Роганська – вул. Грицевця – вул. Зубарєва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові відновили кілька маршрутів і перестав ходити один автобус. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З 7 червня у Харкові перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися