У Харкові відновлять кілька маршрутів та перестане ходити один автобус: подробиці

У Харкові відновлять роботу одразу трьох тролейбусних маршрутів

З першого дня літа у місті Харків відновлять свою роботу тролейбуси за номерами 45, 46 та 49. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, посилаючись на інформацію Департаменту інфраструктури.

З 16 травня у місті почали частково відновлювати рух громадського транспорту. Вже із завтрашнього дня список поповнять ще кілька тролейбусів, які знову курсують містом.

Маршрути:

№45: вул. 12-го Квітня – пр. Героїв Харкова – вул. Роганська (інтервал руху – 18-20 хв.);

№46: вул. 12-го Квітня – пр. Героїв Харкова – б-р Грицевця – мікрорайон "Горизонт" (інтервал руху – 18-20 хв.);

№49: вул. Університетська – пр. Гагаріна – Мерефянське шосе – Сімферопольське шосе – вул.Тернопільська – вул. Кутаїська (інтервал руху – 47-50 хв.).

Крім того, зазначається, що з 1 червня в Харкові припиняє роботу автобус №147. Це пов'язано з тим, що за погоду знову курсуватиме тролейбус №46 і цей автобусний маршрут приберуть через непотрібність.

Наземний громадський транспорт поки що працює з 7:00 до 19:00.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту – йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо, коли мешканці Харкова можуть ховатися на станціях метрополітену від обстрілу російських окупантів. Про це під час телемарафону розповів мер Харкова Ігор Терехов. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися