У Харкові перестав курсувати один із автобусів

Автобус ходив Холодною горою

Відсьогодні у Харкові скасували автобусний маршрут №67. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, з 7 червня у Харкові скасували автобус, який курсував за таким маршрутом: Григорівський бір – вул. Дудинській – вул. Полтавський Шлях – ст. м. "Холодна Гора". Причини у міській раді не озвучили.

Нагадаємо, що на початку червня у мерії повідомили, що в курсування кількох автобусів було внесено зміни. Таким чином, з 3 червня номер автобуса №11 "Григорівський бір – ст.м. "Холодна Гора" було змінено на №67.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові продовжують відновлювати курсування маршрутів громадського транспорту – йдеться про кілька тролейбусних маршрутів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• У Харкові відновили кілька маршрутів і перестав ходити один автобус. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Лариса Ризничук

9 червня 2022, 10:00

Какой автобус будет ходить с новосёловки на благбазу если 67 отменили? Придурки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися