Видача продуктових наборів у Харкові: де і як отримати

Пункти видачі розташовані у відділеннях "Укрпошти" та "Нової пошти"

У Харкові щодня продовжується видача безкоштовних продуктових наборів городянам. Про це повідомляють у Telegram-каналі Харківської обласної військової адміністрації.

Жителі міста можуть отримати гуманітарну допомогу у відділеннях "Укрпошти", а також у відділеннях "Нової пошти". Щоб отримати продуктовий набір, необхідно зареєструватися в чат-боті. Якщо такої можливості немає, можна звернутися до контакт-центру за телефоном: 057-728-19-18. Також продуктові набори видаються харків'янам у порядку живої черги.

ХОВА опублікували актуальні адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 8 червня. До відділень "НП" та "Укрпошти" за отриманням продуктових наборів можна звертатися з 9:00 до 16:00.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові:

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові на Центральному ринку впіймали торговців гуманітарною допомогою. В одного з них виявили консерви, ще одна жінка торгувала товарами, на які вона не мала сертифікатів.

В інтернеті з'явилася інформація про штурм Харкова. У ХОВА розповіли занепокоєним городянам про те, чи правдива ця інформація чи ні. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові з 8 червня знову відбулися зміни у роботі громадського транспорту. Було відновлено один із маршрутів, а один міський автобус перестане курсувати.

У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста.




Вита

2 серпня 2022, 09:02

Получить продуктовий набор

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися