У Харкові у роботі громадського транспорту відбулися зміни

Сьогодні на лінію не вийшов один із тролейбусів

У Харкові внесли зміни до планового запуску тролейбусних маршрутів. Про це повідомили у прес-службі Харківської мерії, посилаючись на Департамент інфраструктури.

Так, за інформацією джерела, сьогодні, 8 червня, на лінію мав вийти тролейбус під номером 51. Проте замість нього у місті почав ходити тролейбус №52, який курсує наступним маршрутом: вул. 12 Квітня – пр. Героїв Харкова (ст. м. "Індустріальна") – вул. Роганська – вул. Грицевця (парна сторона) – вул. Зубарєва – 759-й мікрорайон.

Нагадаємо, раніше мерія повідомляла, що 8 червня в Харкові планувався запуск тролейбуса №51, який повинен був курсувати за таким маршрутом: вул. 12 Квітня – пр. Героїв Харкова – вул. Роганська – вул. Грицевця – вул. Зубарєва (інтервал руху – 23 хв.). У зв'язку із цим планували скасувати автобус №16.

У міськраді зазначили, що автобус №16 сьогодні продовжує курсувати за маршрутом: автостанція "Індустріальна" – пр. Героїв Харкова – вул. Роганська – вул. Грицевця – вул. Зубарєва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові відновили кілька маршрутів і перестав ходити один автобус. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З 7 червня у Харкові перестав курсувати один з автобусів. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися