Що буде з оплатою проїзду у Харкові: ухвалено рішення

На даний момент у місті курсує 34 трамваї, понад 80 тролейбусів, 74 автобуси

Проїзд у метро, а також наземний громадський транспорт у місті Харкова залишається безкоштовним. Таке рішення ухвалили у виконкомі. Про це в ефірі "Українського радіо Харкова" сьогодні повідомив заступник. мера з питань інфраструктури Євген Водовозов.

За інформацією джерела, на сьогодні у місті окрім комунального транспорту працюють також і приватні перевізники, які беруть із городян гроші за проїзд. Проте, як зазначає Водовозов, вони курсують тими самими маршрутами, де й комунальні автобуси. Людина має вибір: заплатити 20 грн або не платити зовсім.

Водовозов наголосив, що питання про те, скільки часу зберігатиметься безкоштовний проїзд у громадському транспорті Харкова, буде вирішено на наступному засіданні виконкому.

На цей момент у місті курсує 34 трамваї, понад 80 тролейбусів, 74 автобуси. Крім того, у запасі є комунальний транспорт, який може вийти за потребою на маршрути.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Харкові після війни хочуть купити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігореві Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста.

• У Харкові відновили кілька маршрутів і перестав ходити один автобус. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися