Харків’ян запросили до музею, щоправда онлайн

Основну частину робіт обіцяють показати на Благовіщення, решту - протягом святкового тижня

У галереї "Мистецтво Слобожанщини" відкриється виставка, присвячена Благовіщенню. Відвідати її можна буде тільки онлайн. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в перс-службі Харківської міської ради.

Свої роботи представить харківська художниця Зоя Пилипенко. Відкриття виставки живопису та графіки "Блага звістка" відбудеться 7 квітня.

В міськраді повідомляють, що експозиція мала відкритися  у галереї "Мистецтво Слобожанщини" 26 березня, але у зв’язку з карантином виставка пройде онлайн. Основну частину робіт обіцяють викласти в інтернет на Благовіщення, а решту - протягом святкового тижня.  

Переглянути роботи буде можна на сторінці галереї Мистецтво Слобожанщини у Facebook та Instagram. Однак організатори планують повторити експозицію у галереї, проте це вже відбудеться наступного року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що "Театр на дивані" з’явився в Харкові на час карантину. Новий соціальний проект придумали у "Схід Opera". Організатори обіцяють уривки з улюблених вистав і повномасштабні постановки. Проект заснували для підтримки глядачів на час карантину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися