В поліції розповіли, де перебуває десятий харківський «мандрівник», якого не знайшли на самоізоляції

Зараз самоізоляцію тих, кого не знайшли за вказаними адресами, контролює поліція

На Харківщині поліція встановила місце знаходження десятого громадянина, який прибув з-за кордону та не з’явився за адресою, яку вказав як місце самоізолювання. Про це повідомляє Поліція Харківської області в Facebook,передають "Коментарі. Харків".

Як з’ясувалося, він перебуває в Одеській області.

Також в поліції повідомили, що встановили місцезнаходження всіх десяти громадян, яких розшукували на прохання ДУ "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" через те, що їх не знайшли за адресами, які вони вказали.

"Більша частина з них перебуває за межами Харківської області. Громадяни, які знаходяться на території регіону, дотримуються режиму самоізоляції та контролюються поліцією", - йдеться у повідомленні. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що громадяни, які "загубилися" прибули авіарейсами з Венеції і Парижу до Києва та через пункт пропуску з Польщі.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що за даними Харківського обласного лабораторного центру, станом на 16:00 27 березня у Харкові не зафіксували жодного випадку захворювання на коронавірус. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися