"Зберігайте спокій": міська влада звернулася до мешканців Лозової

З 14:00 до 18:00 місцеві жителі можуть чути гучні звуки

Сьогодні протягом чотирьох годин мешканці Лозової чутимуть гучні звуки. Проте лякатися людям не варто. Про це повідомили у пресслужбі Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, сьогодні, 29 червня, на території Лозівської міської територіальної громади проводитимуться навчальні стрільби. У зв'язку з цим у період з 14.00 до 18.00 місцеві жителі можуть чути гучні звуки.

"Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області просить Вас зберігати спокій!", - йдеться у повідомленні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.

Чи є загроза повторного наступу окупантів на Харків? Чому місто продовжувати страждати від обстрілу? Як зараз загалом ситуація в Харківській області? За яких умов вона може змінитись? За відповідями за ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник розповів про те, як зараз живе блокадний Ізюм і що там роблять окупанти. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися