Ігор Терехов розповів, як Харків захищають від окупантів

Щоб люди почувалися захищеними, у Харкові зміцнюють оборону міста

Оборону міста Харків зміцнюють, щоб воно було неприступним для російських загарбників. Про це сьогодні на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради повідомив міський голова Ігор Терехов.

Міський голова розповів, що Харків укріплюють кількома кільцями оборони. Крім військових, над цим також працюють співробітники комунальних служб та будівельних компаній міста.

"Ми продовжуємо готувати місто до опалювального сезону, проте виділяємо кошти, обладнання, механізми, наші комунальники працюють разом із військовими. Ми зміцнюємо оборону міста. Насамперед це потрібно для того, щоб люди відчували себе захищеними", - зазначив міський голова.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 На Харківщині українські воїни знищили ворожий штаб. Чергова партія російських окупантів одним точним ударом наших захисників була перетворена на вугілля. У мережі опублікували ефектне відео. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області ЗСУ "підсмажили" російських окупантів. над перетворенням противника та його техніки на вугілля працювали військові з 92, 40 та 27 бригад ЗСУ. У Мережі було опубліковано низку відео зі знищенням загарбників.

 Чи є загроза повторного наступу окупантів на Харків? Чому місто продовжувати страждати від обстрілу? Як зараз загалом ситуація в Харківській області? За яких умов вона може змінитись? За відповідями за ці запитання журналісти порталу "Коментарі. Харків" звернулися до експертів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Депутат Ізюмської міськради Максим Стрельник розповів про те, як зараз живе блокадний Ізюм і що там роблять окупанти. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися