Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина"

Понад 40 партнерів проекту відновили роботу

У Харкові бізнес намагається втриматися на плаву та потроху повертається до колишнього життя - день за днем починають відкривати магазини, кафе, а також різноманітні заклади. Багато хто з них є партнерами проект "Карта харків'янина". Про це повідомляється на офіційному сайті X-card.

За інформацією джерела, на сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Деякі послуги також можна отримати онлайн.

На сайті проекту "Карта харків'янина" список партнерів, які відновили свою роботу, оновлюється в реальному часі. Тепер городяни зможуть побачити в розділі "Партнери проекту" компанії, що діють на цей час, та інтерактивну карту.

Довідка: "X-card" - це унікальний проект міста Харків. Ця карта замінює "E-ticket", дає можливість безкоштовно відвідувати зоопарк, а також отримувати різноманітні знижки у магазинах, які є партнерами проекту. Оформити "Карту харків'янина" можна онлайн - через додаток "Мій Харків" або отримати її до ЦНАПу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Як і де оформити електронну картку харків'янина. Містянам стало доступне оформлення "карти" через інтернет. Про те, де знайти необхідні анкети на отримання Карти розповіли на офіційних сторінках проєкту у соцмережах, і навіть додали відеоінструкцію.

 У Харкові відновлено видання продуктових наборів за програмою президента. Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно ознайомитися з інструкцією та виконати одну вимогу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Терехов отримав іменну картку харків'янина. Що купив мер міста зі знижкою в одному із харківських супермаркетів. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися