В одному з районів Харкова 7 липня відключать воду: адреси

Водопостачання буде відключено з 8:00 до 20:00

У Харкові 7 липня відбудеться планове відключення водопостачання у зв'язку з підготовкою мереж до осінньо-зимового періоду. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, за інформацією джерела, КП "Харківводоканал" проводитиме планово-попереджувальні роботи 7 липня у частині Київського району. У зв'язку з цим з 8:00 до 20:00 буде припинено водопостачання Київського району, обмеженого:

- вул. Сумською, територією іподрому, вул. Пушкінській, пров. Квітковим, вул. Вологодській, в'їздом Вологодським, пров. Вологодським, 1-му пров. Омським, 3-м в'їздом Челюскінців, 2-м в'їздом Будівельним, Островським в'їздом, узвозом Весніна, вул. Дарвіна, вул. Жен-Мироносиць.

Також у пресслужбі міської ради опублікували повний список адрес, за якими 7 липня буде відключено водопостачання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися