У Харкові запустять ще два тролейбуси

У Харкові відновлять рух двох тролейбусних маршрутів

У Харкові на Салтівці з 11 липня відновлять рух тролейбусів №34 та №35. Про це повідомили у Департаменті інфраструктури.

Тролейбуси курсуватимуть так:

– тролейбус №34: вул. Героїв Праці – вул. Барабашова – вул. Валентинівська – Східна Салтівка (інтервал руху – 9-10 хв);

– вул. Одеська – пр. Героїв Сталінграда – пр. Льва Ландау – пр. Ювілейний – вул. Гвардійців Широнінців – вул. Валентинівська – Східна Салтівка (інтервал руху – 15 хв).

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Як сьогодні виглядає зруйноване трамвайне депо у Харкові. Депо обстрілювали градами, мінометами та навіть авіабомбами. У перші кілька тижнів війни було отримано більшість ушкоджень. Однак обстріл тривав і пізніше. У Мережі опублікували фото. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися