Гуманітарна допомога у Харкові: як і де отримати (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

Мешканцям міста Харків продовжують надавати гуманітарну допомогу. Щодня люди можуть прийти до пунктів видачі та отримати харчові продукти. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації.

Гуманітарну допомогу для городян розвозять відділеннями "Укрпошти" та "Нової пошти". Кожен харків'янин може прийти за вказаними адресами та отримати безкоштовні продукти та все необхідне. У ХОДА просять мешканців Харкова не створювати чергу біля пунктів видачі, оскільки це небезпечно.

Нижче буде опубліковано адреси, за якими можна отримати гуманітарну допомогу сьогодні, 14 червня. У пунктах видачі на "Новій пошті" та "Укрпошті" гуманітарну допомогу можна отримати з 9:00 до 16:00. Нагадаємо, що раніше у різних пунктах був різний графік роботи, проте зараз час роботи єдиний – до 16:00.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало:

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Для того, щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". Сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Як змінилися ціни на харчові продукти у Харкові та Харківській області за час війни. Значно змінилися ціни на м'ясо, молочні продукти, фрукти та овочі. Докладніше про актуальні ціни читайте у нашому матеріалі.



калинина тамара

25 липня 2022, 09:41

Подскажите ,пожалуйста, где в Холодногорском районе выдают гум. помощь ,в какие дни , на каком сайте это можно узнать заранее?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися