Хто став новим начальником СБУ у Харківській області

Начальником УСБУ у Харківській області став генерал-майор

Президент Володимир Зеленський зробив нове призначення у Харківській області, призначивши нового начальника Управління СБУ у Харківській області.

Сьогодні, 19 липня, на сайті Президента України з'явився указ щодо призначення Куця Олександра Івановича на посаду начальника Управління СБУ у Харківській області.

Що про нього відомо:

Олександр Куць народився 1976 року у смт Козелець, Чернігівська область. Є державним та військовим діячем України, генерал-майор СБУ.

Обіймав посаду начальника Головного управління СБУ у Донецькій та Луганській областях (21.8.2017 – 22.6.2018), начальника Управління СБУ у Донецькій області (25 березня 2015 – 21 серпня 2017).

З 22 червня 2018 року по 5 липня 2019 року очолював Донецьку обласну військово-цивільну адміністрацію

Нагадаємо, що 29 травня президент України Володимир Зеленський заявив про звільнення начальника СБУ у Харківській області Романа Дудіна. За словами глави держави, начальник СБУ не працював на захист своєї батьківщини.

Незабаром на засіданні обласної ради, яке проводилось у режимі онлайн, голова облради Тетяна Єгорова-Луценко представила колегам в.о. начальника УСБУ – Андрія Дармограя. За інформацією зі ЗМІ, відомо, що раніше він служив у Харківському Управлінні Служби безпеки України.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 19 липня. За його словами, окупанти не перестають обстрілювати область як вдень, так і вночі. Внаслідок обстрілів, що сталися вночі та вранці 19 липня є постраждалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися