Хто став тимчасовим керівником СБУ у Харківській області

Новий керівник раніше служив у Харківському Управлінні Служби безпеки України

Тимчасового виконувача обов'язків голови Управління СБУ в Харківській області було призначено Андрія Анатолійовича Дармограя. Про це повідомлялось на пленарному засіданні Харківської обласної ради.

У ході засідання, яке проводилось у режимі онлайн, голова облради Тетяна Єгорова-Луценко представила колегам в.о. начальника УСБУ – Андрія Дармограя. За інформацією зі ЗМІ, відомо, що раніше він служив у Харківському Управлінні Служби безпеки України.

Нагадаємо, що 29 травня президент України Володимир Зеленський заявив про звільнення начальника СБУ у Харківській області Романа Дудіна. За словами глави держави, начальник СБУ не працював на захист своєї батьківщини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 На Харківщині було завдано удару по позиції російських окупантів. спочатку безпілотник провів розвідку, а потім скинув на позицію ворога вибуховий пристрій. У Мережі опублікували ефектне відео удару по загарбниках. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації прокоментував можливість наступу російських окупантів на місто Харків. За його словами, з першого дня війни місто зміцнюють та нароблять надійний захист, щоб ворожі війська не змогли його пройти.

 Біля харківського метро знайшли трупи російських військових. Як повідомив український військовий, тіла окупантів лежали під землею ще з перших днів війни. Через чотири місяці їх вдалося знайти й дістати.

 Колишній міністр оборони т.зв. Донецької Народної Республіки та відкритий ворог України Ігор Іванович Стрєлков вважає, що РФ не зможе взяти агломерацію Слов'янськ-Краматорськ та основні бойові дії можуть перейти на Харківський напрямок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися