"Зберігайте спокій": міська влада звернулася до мешканців Лозової

З 8:00 до 15:00 місцеві жителі можуть чути гучні звуки.

Упродовж чотирьох днів на території Лозівської громади місцеві мешканці можуть чути гучні звуки. Проте лякатися людям не варто.   Про це повідомили у пресслужбі Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, з 20 по 24 липня на території Лозівської міської територіальної громади проводитимуться навчальні стрільби. У зв'язку з цим у період із 8:00 до 15:00 у зазначені дати місцеві жителі можуть чути гучні звуки.

"Виконавчий комітет Лозівської міської ради Харківської області просить Вас зберігати спокій", - йдеться у повідомленні.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Війська РФ наступали на Харків у лютому керуючись застарілими топографічними картами 1969 року. На картах повністю відсутній Салтівський житловий масив Харкова, а також Трав'янське та Муромське водосховища, які з'явилися у 70-ті роки.

• ЗСУ провели успішну спецоперацію в Харківській області та взяли в полон командира. У пресслужбі Головного управління розвідки опублікували відео із полоненим. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• У Харківській області війська РФ четвертий тиждень намагаються взяти село. Наполегливі спроби штурму цього села можуть свідчити про намір Росії наступати на Харків.

• Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію на Харківщині станом на 19 липня. За його словами, окупанти не перестають обстрілювати область як вдень, так і вночі. Внаслідок обстрілів, що сталися вночі та вранці 19 липня є постраждалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися