Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті 26 липня

Російські окупанти продовжують обстрілювати райони Харкова

Харків постійно перебуває під прицілом ворога і чи не щодня зазнає ракетних обстрілів. Про це міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив в ефірі цілодобового телемарафону.

Мер зазначив, що сьогодні вранці в місті було три "прильоти". Внаслідок ракетного обстрілу було пошкоджено вхід на станцію метрополітену. Працівники комунальних служб оперативно упорядкували ті місця, де були попадання снарядів.

"Ситуація зараз, звичайно, складна, у зв'язку з тим, що Харків постійно обстрілюється. Ні на хвилину російський агресор не дає спокійного життя харків'янам", - зазначив Терехов.

Також він додав, що попри складну ситуацію, усі комунальні служби, громадський транспорт, супермаркети та аптеки продовжують працювати. Крім того, зараз у місті відбувається підготовка до опалювального сезону.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області вибухнув танк російських окупантів. У Мережі опублікували відео моменту вибуху танка, що горить. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

 У Харківській області ЗСУ точним ударом знищили захований танк. Також під Ізюмом українські бійці збили ворожий безпілотник Zala. Російські видання повідомляли, що дані безпілотник є невразливим для українських систем РЕБ.

 У Харківській області вже другий місяць розбирають завали Будинку культури. 23-24 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС демонтували аварійні конструкції на висоті, які могли зруйнуватись. У пресслужбі ДСНС показали фото руйнувань. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися