У Харкові частково змінять рух деякі трамваї: подробиці

Трамваї в Харкові курсуватимуть по зміненому маршруту в деякі години

Протягом двох днів тролейбуси №27 та №28 курсуватимуть частково зміненим маршрутом. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, рух громадського транспорту буде змінено на 27 та 28 липня. Так, у ці дні у тролейбусів №27 та №28 буде наступний графік руху:

27 липня, з 16:00 до 19:00, та 28 липня, з 6:00 до 9:00 та з 16:00 до 19:00, трамваї курсуватимуть так:

picture

28 липня, з 9:00 до 16:00, трамваї поїдуть зміненим маршрутом:

picture

Нагадаємо, що до 28 липня рух трамваїв на вул. Героїв Праці на ділянці від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова, та по вул. Шевченка на ділянці від розворотного кола "Журавлівський гідропарк" до вул. Героїв Праці буде перекрито.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Як сьогодні виглядає зруйноване трамвайне депо у Харкові. Депо обстрілювали градами, мінометами та навіть авіабомбами. У перші кілька тижнів війни було отримано більшість ушкоджень. Однак обстріл тривав і пізніше. У Мережі опублікували фото. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися