Новий графік: де у Харкові видають продуктові набори городянам (АДРЕСА)

Пункти видачі працюватимуть три дні на тиждень

У Харкові почали видавати комплексні продуктові набори за новим графіком. Відтепер пункти видачі працюють три дні на тиждень. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

У пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечили спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою", видаватимуть комплексні гуманітарні набори. Проте отримати їх можна лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюватимуть пункти видачі з 9:00 до 16:00.

Заступник голови ХОВА Віта Ковальська повідомила, що з цього місяця харків'янам видаватимуть виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині спільно з волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

Так, у новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава чи чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Видача гуманітарних наборів територіальним громадам регіону буде без змін у всі дні тижня у виявлених раніше гуманітарних центрах.

Де можна отримати гуманітарну допомогу у Харкові:

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Аналітики з Conflict Intelligence Team вважають, що Росія не має і не матиме сил для взяття Харкова чи Одеси. На їхню думку, РФ не зможе наступати на Харків ні найближчими місяцями, ні найближчим роком, ні найближчими 2-5 роками.

 У Харківській області ЗСУ захопили парадну техніку РФ – БТР, який брав участь на парадах у Москві з 2018 до 2019 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов розповів про ситуацію у Харкові та Харківській області на 2 серпня. За його словами, за останню добу ворог обстрілював область. На щастя, серед потерпілих немає.



Светлана

11 серпня 2022, 16:12

Я переселенка с Пгт Борова, нахожусь в Харькове 602 микрорайон, нуждаюсь в гумонитарной помощи одежды и продуктов, где и как можно получить?

Мария и Дима

4 серпня 2022, 04:39

Как можна получить гумпомощь я сребенком. Я схарькова. Хтз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися