В Харкові 16 лікарів перебувають на самоізоляції

Медпрацівники контактували з хворим на коронавірус харків’янином

16 лікарів, що контактували з харків’янином у якого підтвердили коронавірус зараз перебувають на самоізоляції. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Всього з хворим на коронавірус COVID-19 контактували 17 людей. Окрім медпрацівників, ще одна людина – член родини. Наразі про хворого відомо, що він перебуває на самоізоляції, що йому до 30 років і що він повернувся з Франції.

"На скільки мені відомо, ця особа не перебувала у лікарні", - повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер. Крім того, голова ОДА не зміг згадати точний вік хворого на коронавірус.

Фото: suspilne.media

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що це перший і поки єдиний підтверджений випадок захворювання на коронавірус, який зафіксували на Харківщині.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок, 31 березня, в Харківській області зареєстрували ще чотири підозри на коронавірус. Відомо, що всі хворі з підозрою на COVID-19 мешканці Харкова. Троє з них повернулися з-за кордону, а один контактував із людиною, яка була у Єгипті. Таким чином на сьогодні в Харкові очікують на результати шести тестів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися