Повернувся із Франції: що відомо про хворого коронавірусом харків'янина

У Харківській області зафіксовано тільки один випадок зараження коронавірусом

Першим пацієнтом у Харківській області, у якого підтвердилося зараження коронавірусом, став молодий чоловік, який нещодавно повернувся із Франції. Про це розповіли у відділі комунікації Харківської облдержадміністрації.

"Точний вік чоловіка ми назвати не можемо, але він молодше 30 років. Був за кордоном - у Франції. Госпіталізації не потребує, знаходиться на самоізоляції. В контакті були 17 осіб. Всі вони також на самоізоляції, за ними ведеться медичне спостереження", - розповіли в ХОДА.

Варто зазначити, що за даними ЦГЗ, станом на 10:00 29 березня в Україні 418 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 9 летальних, 5 пацієнтів одужали (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що жителям Харківської області роз'яснили, що дозволено, а що заборонено в період карантину, який продовжили до 24 квітня.

Читайте також: у Харкові в роботу транспорту в умовах карантину внесли зміни. Всі пасажири і водії повинні мати на собі засоби індивідуального захисту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися