"Загострення ситуації": до мешканців Чугуєва терміново звернулася міська влада

Людей просять обмежити пересування вулицями

Останнім часом російські окупанти стали частіше обстрілювати Харківську область. На жаль, не обійшлося і без жертв із боку мешканців Чугуєва. У зв'язку з цим мер міста Чугуєв Галина Мінаєва у своєму Telegram-каналі звернулася до городян із повідомленням.

За словами Мінаєвої, найближчим часом обстріл Харківської області може посилитися.

"Дорогі друзі! Думаю, всі ви відчули на собі останніми днями загострення ситуації з ворожими обстрілами території нашої громади. Водночас керівництво Харківської обласної військової адміністрації, спираючись на дані з компетентних джерел, попереджає нас про можливу подальшу ескалацію ситуації", - Зазначила Мінаєва.

Мер Чугуєва звернулася до городян з наполегливим проханням обмежити пересування вулицями найближчими днями та триматися ближче до укриттів.

"Ми ж повинні зберегти свої життя для майбутньої перемоги та відновлення нашого улюбленого міста. Будьте уважні, бережіть себе та своїх близьких!", - додала Мінаєва.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• У ніч проти 2 серпня російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті було частково зруйновано завод. На щастя, ніхто із місцевих не постраждав. У Мережі показали наслідки ракетного обстрілу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безтурботне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися