Терехов розповів, коли у Харкові з'являться зупинки-укриття

Вже визначено перші 25 місць, у яких з'являться такі зупинки у Харкові

У серпні у Харкові будуть встановлені перші зупинки-укриття. Про це мер Харкова Ігор Терехов розповів в ефірі цілодобового телемарафону.

У зв'язку з тим, що російські окупанти чи не щодня обстрілюють Харків і цілеспрямовано обстрілюють зупинки громадського транспорту, де є скупчення людей, міська влада шукає будь-які способи убезпечити місцевих мешканців. Для цього у Харкові розробили проєкт "безпечної зупинки".

Це будуть залізобетонні конструкції, розташовані поряд із зупинковими павільйонами. У разі загрози артилерійського обстрілу там можна буде сховатися та перечекати повітряну тривогу. У місті вже визначили 25 місць із найбільшим скупченням людей, де обладнають перші безпечні зупинки.

Терехов зазначив, що ці укриття пройдуть випробування на полігоні і потім будуть встановлені у місті. Перша зупинка-укриття з'явиться у Харкові за 10 днів.

picture

Фото/Харківська міськрада

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Мер Чугуєва терміново звернулася до городян із важливим повідомленням. За її словами, ситуація в Харківській області останніми днями значно загострилася, а найближчим часом обстріл може стати ще частіше. У зв'язку з цим градоначальник звернулася до людей у важливе прохання.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Із серпня продуктові набори видають тричі на тиждень. Докладніше про те, як і де отримати гуманітарну допомогу та що входить з оновлений продуктовий набір, читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Російські окупанти обстріляли село Олександрівка у Золочівському районі Харківської області. Артилерійський снаряд прилетів просто до одного з приватних будинків, що розташований у селі. детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У селі Безмятежне, що у Шевченківському районі Харківської області, сталося жорстоке вбивство 55-річного фермера Володимира. Окупанти застрелили чоловіка, розчленували, а потім спалилиПодробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися