Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

З початку серпня у Харкові гуманітарна допомога у пунктах видачі лунає городянам не щодня, а тричі на тиждень. У пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації розповіли, як і де харків'яни можуть здобути гуманітарку 4 серпня

З цього місяця харків'янам видаватимуть виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині спільно з волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

Продуктові набори будуть роздавати у пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечили спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою". Отримати їх можна лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюють пункти видачі з 9:00 до 16:00.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Де можна отримати гуманітарну допомогу у Харкові 4 серпня:

picture


Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 7 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Вера

4 грудня 2022, 14:19

Вера,

Вера

4 грудня 2022, 14:19

0968692014

Наталія

8 жовтня 2022, 10:15

Як можно получити гуманітарну допому для ВПО у Салтівському районі м.Харків

Анна

14 вересня 2022, 05:56

Где получить гуманитарную помощь переселенцу в Салтовском районе?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися