У Харкові відбулися зміни у роботі громадського транспорту

Жителів міста попереджають про тимчасові зміни у маршруті одного з трамваїв

У Харкові один із трамваїв тимчасово змінить маршрут. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, сьогодні, 10 серпня, з 8:30 до 18:00 на вул. Плеханівський, на ділянці від вул. Морозова до вул. Кошкіна, буде заборонено рух трамваїв. Як зазначають у Департаменті інфраструктури, причиною цього став ремонт трамвайних колій.

У зв'язку з цим міський трамвай №8 тимчасово змінить маршрут: розворотне коло вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – Салтівське шосе – розворотне коло "602-й мікрорайон" (у зворотному напрямку – за основним маршрутом).

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися