У Харкові з'явиться новий дитячий садок

У дитячому садку функціонуватимуть чотири групи для 55 дітей

У Слобідському районі Харкова відкриють ясла-садок №56 комбінованого типу "Сім'я". Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Дитячий садок створять на базі дитячого будинку "Сім'я", який було ліквідовано. Таке рішення було ухвалено на сьогоднішній сесії міської ради. Директор Департаменту освіти Ольга Деменко зазначила, що за останні п'ять років до закладу не направлялися діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. До вересня минулого року там не було жодної дитини вказаних категорій.

Водночас у чотирьох експериментальних групах в установі виховувалися діти дошкільного віку з-поміж соціально вразливих категорій, у тому числі діти з особливими освітніми потребами.

Приміщення колишнього дитячого будинку не потребує проведення ремонтних робіт або закупівлі нового обладнання, меблів тощо. Приміщення установи повністю пристосовані для виховання дітей та забезпечені всім необхідним.

Також повідомляється, що в дитячому садку функціонуватимуть чотири групи для 55 дітей.

До речі, за останні 15 років у Харкові відкрили 37 нових закладів понад 12 тис. дітей дошкільного віку.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 На Харківщині зростуть ціни на деякі продукти. За словами аналітика, у Харківській та кількох інших областях під час війни російські окупанти знищили велику кількість комплексів із виробництва молока. Частина підприємств на сьогодні залишаються на тимчасово окупованих територіях. Ближче до зими ціни почнуть збільшуватись мінімум на 10%.

Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". До серпня свої філії відкрили вже понад 40 партнерів харківського проекту. Докладніше про це читайте у матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися