Харків'ян попередили про зміну у роботі громадського транспорту

19 серпня у Харкові буде перекрито ділянку дороги, у зв'язку з чим громадський транспорт курсуватиме іншим маршрутом

У Харкові на один день будуть введені зміни у роботі двох трамваїв - №27 та №28. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, 19 серпня з 9:00 до 16:00 рух трамваїв по вул. Гольдбергівській та вул. Молочної на ділянці від пров. Рибасовського до вул. Плехановській, буде заборонено. Це пов'язано із проведенням ремонтних робіт на проїжджій частині.

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№27: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" – вул. Шевченка – вул. Мойсеївська – вул. Веринська – в'їзд Семиградський – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Захисників України – вул. Молочна – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – вул. Героїв Праці – вул. Шевченка – розворотне коло "Журавлівський гідропарк";

№28: розворотне коло "Журавлівський гідропарк" – вул. Шевченка – вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова – пр. Героїв Харкова – пл. Захисників України – вул. Молочна – вул. Плеханівська – вул. Морозова – пр. Героїв Харкова – вул. Кошкіна – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – в'їзд Семиградський – вул. Веринська – вул. Мойсеївська – вул. Шевченко – розворотне коло "Журавлівський гідропарк".

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.

• З Харкова запустять зручний автобусний маршрут. Транспорт курсуватиме щодня окрім неділі. Вартість квитка становитиме 130 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися