На Харківщині курсуватиме соціальний автобус: розклад

Автобуси почнуть ходити з 22 серпня

В Олексіївській громаді, що у Лозівському районі Харківської області, відновили рейси "Соціального автобуса". Про це повідомляє ТРК "Надія", посилаючись на інформацію виконкому Олексіївської сільради.

Так, рейси "Соціального автобуса" буде відновлено на території Олексіївської сільської територіальної громади з понеділка, 22 серпня. Відповідний графік руху затвердив Олексіївський сільський голова Анатолій Страхов.

picture

Зазначається, що у розкладі руху автобусів можливі зміни. Місцевих мешканців просять стежити за інформацією на офіційних інтернет-ресурсах та на дошках оголошень на території своїх старовинних округів громади.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.

• З Харкова запустять зручний автобусний маршрут. Транспорт курсуватиме щодня окрім неділі. Вартість квитка становитиме 130 гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися