В Харківській області до кінця року обіцяють відремонтувати дорогу Чугуїв – Мілове

Планується відновити майже 70 кілометрів траси

На Харківщині триває відновлення траси Чугуїв – Мілове. Роботи обіцяють завершити до кінця року. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Так, планується відновити майже 70 кілометрів автомобільної дороги.  В Харківській ОДА повідомляють, що дорога є таким собі "довгобудом". Її ремонтують з 2015 року. 

Також вже в цьому році обіцяють відремонтувати мости, якими проходить дорога, влаштувати автопавільйони, пішохідні переходи з автономним освітленням, бар’єрне огородження та встановити дорожні знаки.

Зараз на ділянці працює 7 бригад -  92 дорожника та 85 одиниць техніки. Виконуються підготовчі та земляні роботи, вкладаються нижні та верхні шари асфальтобетону тощо.

У 2020 році роботи розпочали з 1 березня. Наразі, у зв’язку з карантинними обмеженнями через коронавірус, дорожники працюють у масках та респіраторах, проводиться санітарна обробка службового автомобільного транспорту.

Нагадаємо, автомобільна дорога державного значення Н-26 Чугуїв – Мілове (через Старобільськ) з'єднує Харківську та Луганську області. Вона починається в місті Чугуїв, перетинає автомобільну дорогу державного значення М-03 "Київ-Харків-Довжанський", з’єднує районні центри Шевченково та Куп’янськ і закінчується на кордоні з Луганською областю.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що автодорогу, яка з'єднує Харківську та Луганську області, обіцяють повністю відремонтувати.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися