В Харківській області ще три підозри на коронавірус

На Харківщині чекають на результати тестів з Києва

Станом на вечір, 1 квітня, на Харківщині зареєстрували ще три підозри на коронавірус COVID-19. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської облдержадміністрації.

Повідомляється, що всі троє хворих - харків’яни. Наразі вони перебувають у інфекційній лікарні.

Один з хворих був у Єгипті, другий не їздив за кордон, третій хворий контактував з людиною у якої також є підозра на коронавірус.

Таким чином, наразі на Харківщині очікують результати 11 тестів з національної референс-лабораторії у Києві. Також є 1 підтверджений випадок захворювання на коронавірус. Відомо, що хворому менше 30 років, він харків’янин, повернувся із Франції та перебуває на самоізоляції.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що з єдиним хворим у Харкові на коронавірус контактували 17 людей. З них 1 людина – член родини, 16 – лікарі. Зараз всі медпрацівники знаходяться на самоізоляції. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок, 1 квітня, в Харківській області зареєстрували 2 нові підозри на коронавірус. Один з хворих перебуває на самоізоляції, другого госпіталізували до обласної інфекційної лікарні. Відомо, що він нещодавно повернувся з-за кордону.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися