Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

Цього тижня графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові змінився. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної військової адміністрації.

З серпня пункти видачі продуктових наборів працюють тричі на тиждень – у вівторок, четвер та суботу. Цього тижня відбулися деякі зміни. Пункти не працювали у вівторок через можливі провокації з боку російського агресора. Сьогодні, 25 серпня, харків'яни можуть отримати гуманітарну допомогу у відділеннях "Нової пошти" та "Укрпошти" з 9:00 до 16:00.

Зазначимо, що з цього місяця харків'янам видаватимуться виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині спільно з волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Адреси пунктів видачі гуманітарної допомоги у Харкові 25 серпня:

picture
Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Вікторія

29 грудня 2022, 13:53

Впо,як отримати допомогу і де пр.Гагаріна Харків

Таїсія

7 листопада 2022, 11:25

Ми ВПО, сім'я з двух осіб потребуємо гуманітарної допомоги

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися