Синегубов зробив заяву щодо комендантської години в Харкові та області

У Харкові та області закінчилася затяжна комендантська година

Харківська область повертається до попереднього часу комендантської години. Про це у своєму офіційному Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами голови ХОВА, з сьогоднішнього дня, 25 серпня, і надалі комендантська година триватиме з 22:00 до 6:00 до окремих розпоряджень. Зазначається, що під час дії комендантської години заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом.

Нагадаємо, що у зв'язку з можливим посиленням обстрілів Харкова та області з вечора 23 серпня і до ранку 25 серпня було введено затяжну комендантську годину.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3981
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися