У Харкові з'являться нові мурали

У рамках конкурсу «Мирне майбутнє Харкова» було обрано дитячі малюнки, якими прикрасять стіни будівель міста

У Харкові з 3 по 23 серпня проводився конкурс дитячих малюнків "Мирне майбутнє Харкова". Понад 10 робіт було відібрано у рамках номінації "Галерея муралів майбутнього Харкова", які незабаром буде нанесено на стіни будівель у місті. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту культури, юні харків'яни направили понад 900 робіт із різних міст України та світу. Конкурс проходив на базі медіаресурсів департаменту – у Telegram та Instagram. Членами журі виступили фахівці та педагоги образотворчої освіти.

picture

Зазначається, що в основній номінації обрано 33 найкращі роботи, на основі яких створять відеоролик, а потім він демонструватиметься в метрополітені. Крім того, понад 10 робіт учасників відібрано у рамках номінації "Галерея муралів майбутнього Харкова", якими прикрасять стіни будівель мирного Харкова.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися