Стали відомі результати тесту на коронавірус у харківського поліцейського

Днями розповсюдилася інформація, що в Харкові нібито приховують коронавірус у одного із співробітників поліції

В середу, 1 квітня, стали відомі результати тесту харківського поліцейського на коронавірусну інфекцію. Про це повідомила Поліція Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так, повідомляється, що ПЛР дослідження показало негативний результат. Інформація про захворювання поліцейського на COVID-19 не підтвердилася. 

"Тим не менш,за рекомендаціями МОЗ в умовах загальнонаціонального карантину співробітник поліції все одно буде дотримуватися режиму самоізоляції наступні 14 днів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в поліції попросили користуватися лише перевіреною інформацію і нагадали, що днями кіберполіція встановила 116 осіб, які розповсюджували фейкову інформацію про коронавірус. Загалом виявлено 228 фактів розміщення на інформаційних ресурсах подібної інформації. Відкрито 30 кримінальних справ.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що днями в Харкові розмістили петицію з проханням зробити проведення тестування на COVID-19 більш доступним. Так,автор петиції, посилаючись на практику міста в Італії, говорить, що "чим більше тестів на коронавірус проводиться навіть у осіб, які не мають симптомів, тим раніше можна виявити інфекцію і попередити епідемію". 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися