У Харкові відбулися зміни у роботі громадського транспорту

Городян попереджають про тимчасові зміни у маршрутах кількох тролейбусів

30 серпня з 11:00 до 13:00 на пр. Героїв Сталінграда, на ділянці від пр. Гагаріна до пр. Петра Григоренка, та по пр. Льва Ландау, на ділянці від пр. Героїв Харкова до пр. Героїв Сталінграда, буде припинено рух тролейбусів. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, тимчасові незручності пов'язані з виконанням аварійного ремонту контактної мережі тролейбусів на перехресті пр. Героїв Сталінграда та пр. Льва Ландау. Зазначається, що свої маршрути сьогодні змінять тролейбуси №3, №19 та №35.

Як курсуватимуть тролейбуси:

№3 запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися