Підземне кіно: харків'ян запрошують на незвичайний перегляд фільмів

Вхід на захід безкоштовний

Цими вихідними ТРЦ "Nikolsky" знову влаштовує перегляд "підземного кіно". Незвичайний захід проводитиметься на паркуванні торгово-розважального центру. Про це повідомляють у Kharkiv Cinema Club.

За словами організаторів, "кінозал" буде розрахований приблизно на 80-90 осіб. З собою глядачі можуть приносити пледи, ковдри, стільці, а також їжу та напої.

"На місці будуть дивани, стільці. З собою можна брати їжу та напої, каримати, підстилки. А також ковдри, або теплий одяг, бо на паркінгу може бути прохолодно. Попереджаємо, там бетон, це для тих, хто братиме підстилки, щоб розуміли, на чому сидітимете, якщо вам не вистачить посадкового місця. Кількість посадочних місць 80–90", - пише Kharkiv Cinema Club.

Час та дата кіносеансів:

3 вересня 16:00 – "Брюс Всемогутній".

4 вересня 14:00 – "Гаррі Поттер та філософський камінь".

Локація: підземний паркінг ТРЦ "Микільський".

Вхід: безкоштовний (без попереднього запису).

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися