У Харкові з'явилися нові автобусні маршрути: подробиці

Загалом у місті з'явилося сім автобусних маршрутів

Першого дня осені у Харкові запустили сім автобусних маршрутів. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, з 1 вересня у місті почали курсувати такі автобуси: №296е, №237е, №219е, №43е, №250е, №277е, №299е. Зазначається, що рішення про запровадження цих маршрутів було ухвалено у зв'язку з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень харків'ян на період воєнного стану.

Як курсуватимуть автобуси:

№296е: пр. Академіка Курчатова (сел. П’ятихатки ) – вул. Академічна – вул. Академіка Вальтера – вул. Ентузіастів – пр. Академіка Курчатова – Харківське шосе – вул. Сумська – пр. Незалежності - пр. скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• У серпні було відновлено ще один зручний автобусний маршрут із Харкова. Час відправлення автобуса з Першотравневого – 6:20, а від автостанції з Південного вокзалу Харкова о 12:00. Транспорт курсуватиме щодня, крім неділі. Потяги займатимуть приблизно півтори години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися