У Харківській мерії відбулися кадрові зміни: подробиці

Змінилися директори кількох Департаментів

Останнім часом у Харківській міській раді відбулися кадрові зміни. Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр (ХАЦ).

Посилаючись на дані аналітичної системи YouControl, джерело повідомляє, що наприкінці серпня 2022 року директором Департаменту інфраструктури призначили Івана Кузнєцова замість Сергія Дульфана. До цього він очолював Департамент із питань забезпечення життєдіяльності міста.

Головою Департаменту із забезпечення життєдіяльності міста замість Кузнєцова було призначено Сергія Бречка. Останній рік Бречка був заступником Кузнєцова, а раніше працював у Юридичному Департаменті.

Також повідомляється, що у Юридичному Департаменті також змінився директор. Замість колишнього судді Ігоря Бровченка директором Департаменту стала Юлія Лябах. Раніше вона обіймала посаду помічниці судді у Дзержинському райсуді Харкова.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Наприкінці січня 2022 року мер Харкова зробив нову кадрову назву. Ігор Терехов призначив нового керівника Адміністрації Холодногірського району. Нова голова Холодногірської РДА зазначила, що добре знайома з проблемами мешканців цього району, тому у своїй роботі вона враховуватиме їх побажання, прохання, скарги тощо. Також вона подякувала міській владі за довіру.

• У середині грудня минулого року Ігор Терехов призначив нового голову Адміністрації Московського району. Розпорядження підписали мер 14 грудня. Того ж дня Терехов представив міській владі нового колегу. У заході взяли участь депутати міської, а також обласної рад, підприємці та районний актив.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися