Мер Харкова зробив нове кадрове призначення: подробиці (ФОТО)

Ігор Терехов призначив нового голову Адміністрації Московського району

Міський голова Харкова Ігор Терехов призначив нового керівника Московського району. Ним став Олексій Топчій. Про це повідомляється на сторінці Адміністрації Московського району Харківської міської ради у Facebook.

Відповідне розпорядження підписано мером 14 грудня. Також 14 грудня відбулося подання нового керівника. У заході брали участь депутати міської та обласної рад, керівники підприємств, організацій, районний актив.

Терехов зазначив, що перед новим головою Московського району стоять дуже серйозні завдання, які він має виконати.

"Перед ним я ставлю завдання підняти на якісніший рівень роботу у сфері житлово-комунального господарства, прибрати незаконні об'єкти торгівлі, наливайки тощо, провести кадрові зміни у сфері управління", - наголосив мер міста.

Своєю чергою Топчій подякував меру за надану довіру і заявив, що разом із командою зробить усе можливе, щоб виправдати його віру у їхні можливості.

"Своїм завданням вважаю зробити Московський район флагманом успішності у місті Харкові", - сказав Топчій.

До слова, колишній керівник Олег Товкун перейде на іншу роботу у структурі виконавчих органів Харківської міськради.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові почали розслідувати можливу фальсифікацію на виборах мера. Напередодні координатор спостереження "Опори" у Харківській області Микола Зінченко звернувся до поліції із заявою про можливу фальсифікацію протоколів у двох районах міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що мер Харкова Ігор Терехов розповів, з ким у нього роман. Міський голова підкреслив, що цінує і дуже дбайливо ставиться до своєї обраниці. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися