На Харківщині виросли борги по зарплаті

Заборгованість з виплати заробітної плати спостерігається і на економічно активних підприємствах

Станом на 1 березня 2020 року в Харківській області загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати становила 400,7 мільйонів гривень. Про це повідомляє Головне управління статистики у Харківській області, передають "Коментарі. Харків".

При цьому 129,7 мільйонів гривень з цієї суми заборгували своїм співробітникам економічно активні підприємства. Основна сума заборгованості у промисловому секторі - 64,5%. Борг, утворений в Харкові склав 71,1% від загальної суми.

Повідомляється, що заборгованість перед працівниками економічно активних підприємств у лютому збільшилась на 4,4%.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харківська область знаходиться на третьому місті в списку боржників за комунальні послуги. Станом на 1 березня заборгованість українців за послуги ЖКГ становить 32,69 мільярдів гривень. Найбільшу заборгованість мають Київ (6,8 мільярдів гривень), Дніпропетровська (5,5 мільярдів гривень) та Харківська області (4,8 мільярдів гривень).

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків’ян просять сплатити за воду. На КП "Харківводоканал" повідомили, що несвоєчасна оплата може негативно позначитися на якості послуг. В умовах карантину просять сплачувати за послуги онлайн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися