У Харкові три райони завтра залишаться без води

Жителів просять зробити запас води.

У середу, 21 вересня, з 9:00 до 24:00 будет тимчасово припинене водопостачання частини Салтівського, Київського та Немишлянського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал".

Тимчасове відключення води пов'язано з підготовкою споруд водопроводу до роботи в осінньо-зимовий період.

Води тимчасово не буде в частині трьох районів міста, обмежених:

- вул. Дружби Народів, вул. Леся Сердюка, МЖК "Інтернаціоналіст", вул. Квітучою, територіями торгових комплексів "Дафі", "Караван", вул. Яровою, вул. Лазківською, вул. Академіка Барабашова, селищем Шевченка, рікою Харків, вул. Районною, пр. Ювілейним, пров. 1-м Істомінським, вул. Артема Веделя, Салтівським шосе, вул. Туркестанською, вул. Краснодарською, пр. Тракторобудівників, Салтівським шосе, вул. Гвардійців Широнінців, вул. Василя Стуса, пр. Тракторобудівників, вул. Владислава Зубенка, вул. Гвардійців Широнінців, вул. Дружби Народів.

З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

Раніше у "Коментарях. Харків":

У центрі Харковавідновлюють дороги після обстрілів. Роботи проводяться на вул. Сумській.

Ворожі обстріли майже щодня руйнують інфраструктуру Харкова. Міські служби оперативно реагують та ліквідують наслідки "прильотів" від рашистів. Наразі робітники КП "Шляхрембуд" проводять підготовчі роботи та відновлюють асфальтобетонне покриття тротуарної частини на вул. Сумській, ліквідуючи наслідки обстрілу. Також робочі  прибирають міські магістралі від змету та сміття.

Сьогодні у Салтівському районі Харкова виникло загоряння декількох торговельних кіосків. Так, о 10:41 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у кіосках за адресою: м. Харків, вул. Валентинівська, 18. На час прибуття перших рятувальних підрозділів вогонь встиг розповсюдитись на три торговельних кіоски. Загальна площа горіння складала біля 80 кв.м. На місці події працювали 3 оперативних підрозділів ДСНС. Об 11:14 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу та об 11:38 повністю ліквідувати. Причина її виникнення наразі з‘ясовується. Жертв та постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися