У Харкові готують системи тепломереж до подачі тепла

Харківські комунальники готують місто до початку нового опалювального сезону.

Зараз у Харкові заповнюють магістральні, внутрішньоквартальні та внутрішньобудинкові мережі теплоносієм, оперативно усувають дефекти та облаштовують території. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі".

"На планово-попереджувальному ремонті по гарячому водопостачанню залишаються 872 будинки, 166 зі списку підготували протягом двох діб. Усі розриття у найкоротший термін готуються до асфальтування, щоб грунт не розмивало дощами. На джерелах теплопостачання, крім проведення планових підготовчих робіт, облаштовують території, вивозять будівельне сміття", - зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, що напередодні міський голова Харкова Ігор Терехов зустрівся зпредставниками організації "Shelter Cluster" та міжнародних фондів, які займаються координацією роботи з відновлення житла та допомоги містянам.

Мер Харкова наголосив на необхідності вирішити питання поставки модульних твердопаливних котелень, електронних конвекторів та генераторів. Він зазначив, що залишається ризик, що обстріли пошкодять нові підстанції, ТЕЦ та водогони.

“Я дякую за вашу роботу, і хочу, щоб ми зосередилися на поставках всього найнеобхіднішого, щоб люди нормально пережили осінь, зиму та початок весни", - наголосив  Ігор Терехов. При цьому регіональний менеджер організації DRC Джуліано Персью заявив про наміри надати місту обігрівачі, термоковдри та допомогти у створенні центрів обігріву.

Також організація планує надати фінансову допомогу на відновлювальні роботи. А  громадяни зможуть отримати індивідуальну психологічну підтримку.  Деякі організацій планують допомогти місту із заміною вікон, ремонтом шкіл, наданням людям щомісячної матеріальної допомоги у розмірі 2 200 грн (протягом трьох місяців, приблизно для 5 тис. осіб).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися