20-річний харків’янин сяде на 8 років до в’язниці за торгівлю наркотиками

Придбавши «товар», молодик планував збути його у різних районах міста.

Молодий чоловік придбав наркотичні речовини через месенджер, щоб в подальшому їх продавати у різних районах Харкова. Психотропи і наркотики в нього були "в асортименті", за що тепер харків’янин сяде до в’язниці.

Ще у грудні минулого року при обшуку приміщення гаражу по вул. Гвардійців Широнінців, правоохоронці вилучили у наркоторгівця близько 90 згортків з канабісом, 30 пакунків з речовиною рослинного походження, а також понад 50 згортків та близько 50 пігулок з психотропною речовиною PVP та MDMA. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

20-річний молодик придбав усе це через месенджер і у подальшому планував збувати наркотики у різних районах Харкова.

Раніше чоловік вже притягався до відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину і розкаявся.

15 вересня 2022 року суддя Київського районного суду м. Харкова виніс обвинувальний вирок, яким чоловіку із застосуванням ст. 69-1 КК України призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі триває строк на апеляційне оскарження.

Нагадаємо, що на Харківщині через ревнощі чоловік порізав дружину та їїкоханця – жінка померла. 49-річний чоловік на фоні ревнощів напав на дружину та її коханця. Поліція затримала вбивцю. Його чекає довічне ув’язнення.

21 вересня місцеві жителі села Слобожанське повідомили до відділу поліції № 1 Ізюмського РУП про те, що біля житлового будинку перебуває чоловік з ножем. Прибувши на місце поліцейські дізналися, що 49-річний чоловік в стані алкогольного сп’яніння прийшов до нового місця мешкання своєї дружини. В ході сварки чоловік порізав ножем жінку та її нового співмешканця. В результаті отриманих травм 44-річна потерпіла померла на місці, а 41-річного постраждалого доставили до лікарні для надання допомоги.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді довічного ув’язнення. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися