На Харківщині знов затримали порушників самоізоляції

Двоє чоловіків, що нещодавно повернулися з-за кордону знов хотіли виїхати із країни

Днями на Гоптівці в Харківській області прикордонники виявили двох чоловіків, які порушили самоізоляцію. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що чоловіки нещодавно повернулися з-за кордону та в’їжджаючи в Україну власноруч підписали згоди щодо обов’язкової самоізоляції. Проте замість того, щоб дотримуватися карантину, вони знову з’явилися в пунктах пропуску. 

Про порушення прикордонники повідомили співробітникам поліції. Правоохоронці склали на порушників адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Подальшу долю громадян вирішить суд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 17 до 34 тисяч гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області за порушення правил дотримання карантину поліцейські склали 226 адміністративних протоколів та відкрили 6 кримінальних проваджень. Серед порушників працівники торгівлі та надання послуг, водії транспортних засобів, громадяни, що порушили самоізоляцію тощо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися