Коронавірус в Харківській області: все без змін

На Харківщині, як і раніше, зареєстрований 1 випадок коронавірусу

Станом на ранок, 6 квітня, в Харківській області, як і раніше, 1 зареєстрований випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Про єдиного хворого, як і раніше відомо, що він харків’янин, який повернувся з Франції, йому до 30 років, він перебуває на самоізоляції.

Хворий контактував з 17 особами. Одна з контактних осіб – член родини, 16 – лікарі. Після спілкування із хворим, медики також перебувають на самоізоляції. Про підтвердження діагнозу стало відомо 28 березня.

Останні офіційні дані від Харківської ОДА щодо підозр на коронавірус на Харківщині оприлюднили перед вихідними. Пізно ввечері 3 квітня. 

Всього, станом на 9:00 6 квітня в Україні 1319 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 38 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 68 нових випадків.

Фото: medikom.ua

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на вечір, 3 квітня,  в Харківській області чекали на результати 30 підозр на коронавірус. Частина хворих госпіталізована, частина знаходиться на самоізоляції. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині коронавірус підозрюють у військового. Хворому вже зробили три тести на COVID-19. Два з них показали негативний результат. На результати третього ще очікують.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися