Стало відомо, коли в Харкові завершать опалювальний сезон

Міський голова підписав відповідне розпорядження

Сьогодні, 6 квітня, стало відомо, коли в Харкові завершиться опалювальний сезон. Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес у соцмережах, передають "Коментарі. Харків".

Так, мер повідомив, що сьогодні підписав розпорядження щодо закінчення опалювального сезону в Харкові з 9 квітня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що у зв’язку з високою температурою повітря на вулиці, з 5 березня Харківські теплові мережі перейшли на особливий графік регулювання тепла. Так, згідно з нормативними документами, опалювальний сезон припиняється, якщо протягом трьох діб температура повітря на вулиці не нижче 8 градусів тепла. Проте, оскільки до кінця опалювального сезону залишалося близько місяця, і погода могла значно змінитися, опалювання вирішили не вимикати. 

Також "Коментарі. Харків" писали, що харків'ян попросили заплатити за послуги водопостачання та водовідведення. На Харківводоканалі повідомили, що недоотримання коштів або несвоєчасна оплата за послуги може порушити нормальний режим роботи підприємства, негативно позначитися на якості послуг, а також мати для споживачів-боржників негативні наслідки. На підприємстві просять харків'ян в умовах карантину оплачувати послуги онлайн.

Фото: pikabu





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися